דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך אפריל 23, 2019

מעמולים בריבוע כשר לפסח

כמו שאתם יודעים יש לי את המתכון בבלוג בגרסה החלבית עם קמח רגיל כאן החלטתי לנסות עם קמח ללא גלוטן למאפי שמרים לפסח פרווה ,ערבבתי שני סוגי קמחים יצא בצק מעולה ונוח לרידוד ,ניתן להחליף קמח מצה לקמח תירס,או תוספת של קורנפלור באותה כמות.
המרקם של העוגיה הרבה יותר טוב מהרגיל.






מצרכים ל- 30 עוגיות(תלוי בגודל שתחתכו):

200 גרם מחמאה (נטורינה)בטמפרטורת חדר (תוציאו חצי שעה מראש)

1/2 כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל

1/2 כוס מים (כוס חד פעמית לשתיה חמה)

1 שקית תערובת להכנת מאפי שמרים ללא גלוטן לפסח(350 גרם)

1/2 שקית אבקת אפיה (5 גרם)

1/2 כוס קמח מצות דק לעוגות(חד פעמית שתיה חמה)או קמח תירס/קורנפלור/קמח אורז

אופן ההכנה:

1.בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים מחמאה ,סוכר,סוכר וניל ומים ,לערבל עד לקבלת תערובת קרמית ואחידה .

2.להוסיף קמחים ואבקת אפיה לערבב עוד דקה עד לאיחוד החומרים,להוציא את הבצק לאחד עם הידיים ולהניח בצד כ-10 דקות.

3.לחלק ל 4 חלקים שווים . לרדד על נייר אפייה מקומח מעט למלבן בגודל תבנית חד פעמית בינונית 25x 32 מחזיקים את הבצק בצמוד לנייר האפיה והופכים לתבנית בעדינות,מורחים שתי כפות מלאות מכמות התמרים,…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody