דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך אפריל 26, 2019

עוגת גבינה קרמית

אם אתם כמוני אוהבים עוגות גבינה זו תהיה העוגה המושלמת בשבילכם.
עוגה קרמית, נימוחה, מתאימה לפסח. אם תחליפו את העוגיות בבסיס היא תתאים לכל ימות השנה.




מצרכים לתבנית בקוטר 26 ס"מ
לבסיס
250 גר' עוגיות עוגיות יין כשרות לפסח/פתי בר

1 כוס אגוזי מלך גרוסים דק(אפשר לוותר)

100 גר' חמאה מומסת


אופן ההכנה

1.טוחנים ביסקוויטים ואגוזי מלך במעבד מזון או מכניסים לשקית ומפוררים דק עם מערוך,מוסיפים את החמאה המומסת,מערבבים היטב עד שכל החמאה נטמעת.

2.אם אין לכם תבנית סיליקון עם תחתית מזכוכית (תבנית מעולה לעוגות גבינה)אז משתמשים בתבנית רגילה.

3.מניחים נייר אפייה בתבנית עגולה בתחתית, סוגרים את התבנית גוזרים את היתר.

4.גוזרים רצועות ברוחב התבנית מרפדים גם סביב,ומגביהים מעט.

5.מעבירים את העוגיות והאגוזים עם החמאה ומהדקים (עם כוס)מעבירים למקפיא עד להכנת הבלילה.

מצרכים לעוגה

6 ביצים בגודל L מופרדות לחלבונים וחלמונים

1-1/2 כוסות סוכר

1 ק"ג גבינה לבנה 5% - לשים בתוך מסננת כחצי שעה שתגיר נוזלים

1 מכל שמנת מתוקה 38%(250 מ"ל)

4 כפות שטוחות קורנפלור

3 כפות אינסטנט שוקולד לבן/וניל צרפתי

1 כפית אבקת אפיה

2 שקיות סוכר…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody