דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך מאי 15, 2019

מוס גבינה קפוצ'ינו ופולי קפה

כמו שאתם יודעים אני לא חובבת עוגות מוס,הילדים מנסים את מזלם בשכנועים והפעם הצליחו. העוגה עם תחתית בצק פריך אפויה ומוס גבינה עם נגיעות קפה ופולי קפה טחון האמת???השתכנעתי!!!!טעימה מאוד.






מוס גבינה קפוצ'ינו ופולי קקאו

חומרים לבסיס 24 מתפרקת : 
לבצק:
100 גרם מחמאה השתמשתי בנטורינה/או חמאה

200 גרם קמח לבן

2 חלמונים בגודל L

קורט מלח

4 כפות סוכר

להכנת הבצק:
1.מניחים את הקמח, המלח והסוכר במיקסר עם וו גיטרה ומפעילים כמה שניות .

2.מוסיפים את קוביות המחמאה ומפעילים בפולסים קצרים עד שמתקבלים פירורים במרקם חולי.

3.מוסיפים חלמונים ומפעילים בפולסים קצרים עד שמתקבל בצק. אם הבצק מתפורר יש להוסיף שתי כפות מים קרים.

4. מפזרים את פירורי הבצק בתבנית. מהדקים היטב אל התחתית ואל השוליים ויוצרים שכבת בצק אחידה בעובי אחיד ככל  האפשר. דוקרים את כל שטח הבצק עם מזלג גם בדפנות.

5.מעבירים את הבצק למקפיא לרבע שעה.

6. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. אופים את הבצק כ-20 דקות או עד שהבצק מזהיב.

7.מקררים את הבצק היטב לפני הוספת המלית.

8.משחררים את הקלתית בעדינות מהתבנית עם התחתית המתפרקת,מסדרים ניילון נצמד מסביב ו…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody