רשומות

מציג פוסטים מתאריך מאי 29, 2019

רביולי גבינות וקרם בטעם כמהין

תמונה
מתכון פשוט וקל של רביולי ממולאים גבינות  שמצאתי במקררים בשופרסל. בזמן שאתם מבשלים את הרביולי מכינים את הרוטב. רוטב לימוני עדין בתוספת שום מטוגן,בזיליקום וצנוברים.




מצרכים ל-2 מנות
1 חבילת רביולי במילוי גבינות מוכן(שופרסל)
1 כפית מלח לבישול הרביולי
מים לבישול הרביולי
1/2 כוס מיץ לימון סחוט מלימונים טריים
חופן עלי בזיליקום טריים
4 שיני שום פרוסות
4 כפות שמן זית איכותי
50 גר' צנוברים קלויים על מחבת יבשה
1 כפית מלח


אופן ההכנה:
1.מרתיחים מים ומלח בסיר גדול, וכאשר הם מגיעים לנקודת רתיחה, מוסיפים את הרביולי. מבשלים מזמן הרתיחה כ-3. ליתר ביטחון, שולים מהסיר רביולי, ובודקים את מידת הרכות שלה. אם צריך, מבשלים במשך דקה או שתיים נוספות.
2.מסירים את הרביולי מהאש, מסננים ומשאירים מעט נוזלים בצד.


במקביל, מכינים את מרכיבי הרוטב: 1. שוטפים את עלי הבזיליקום מייבשים עם נייר ניגוב ומפרידים אותם מהגבעולים.
2. מחממים את שמן הזית מחבת גדולה במשך כדקה וחצי.
3. מוסיפים את שיני השום למחבת ומטגנים אותן בזהירות, שלא ישרפו.
4.כאשר השום קיבל גוון זהוב, מוסיפים את מיץ הלימון בזהירות ומעט מנוזלי הבישול(4 כפות).
5.לאחר 2 דקות של ב…