דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך יוני 19, 2019

טורט תפוזים קרם פירות יער

את התבנית החדשה של "נורדיק וור" קניתי באמזון כאן ,בא לי את כולם!!!התבניות באיכות מעולה והעיצוב מרשים,בקוטר 20 ס"מ .התבנית מיוצרת בארה"ב, עשויה מיציקת אלומיניום עבה בציפוי נון סטיק. היום בפעם הראשונה אפיתי בה עוגת טורט תפוזים עם קרם פירות יער.היה מעט קושי לשחרר אותה כי לא שימנתי,חשוב לשמן ולקמח את התבנית היטב.



מצרכים לתבנית בקוטר 20+ תבנית אינגליש קייק 3 ביצים בגודל L (להוציא כרבע שעה לפני)
180 גרם (3/4 כוס) סוכר לבן
1 סוכר וניל
קורט מלח
200 מ"ל (1 כוס) מיץ תפוזים סחוט טרי (אם אין אפשר מיץ תפוזים של פריגת)
120 מ"ל (1/2כוס) שמן קנולה
250 גרם (2 כוסות) קמח רגיל
1 שקית (10 גרם) אבקת אפיה
מצרכים לקרם פירות יער 1 מיכל (250 מ"ל)שמנת מתוקה 38%  2 כפות אינסטנט וניל צרפתי או רגיל 1/4 כוס חלב 1/4 כוס רוטב פירות יער

אופן ההכנה
1.מחממים תנור ל-170 מעלות.
2.בקערת מיקסר מקציפים יחד במהירות גבוהה ביצים, סוכר, תמצית וניל, מלח עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית מאוד.
3.בקערה קטנה מערבבים יחד מיץ תפוזים ושמן. יוצקים אל תוך תערובת הביצים המוקצפות בזרם דק, כאשר ממשיכים בהקצפה במהירות בינו…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody