דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך יולי 11, 2019

עוגת קוקוס תפוז

עוגה בחושה בלי הפרדת ביצים בלי להפעיל מיקסר,עסיסית במיוחד וספוגה בסירופ תפוזים



מצרכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק
4 ביצים בגדל L כוס סוכר (200 גרם) 2 שקיות סוכר וניל חצי כוס שמן (120 מ"ל) כוס מיץ תפוזים סחוט טרי/מבקבוק (240 מ"ל) כוס קוקוס (85 גרם) 2 כוסות קמח (280 גרם) שקית אבקת אפייה(10 גרם)
לסירופ חצי כוס מיץ תפוזים חצי כוס סוכר
לקישוט אבקת סוכר
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות (אפייה רגילה) 2. טורפים היטב בקערה ביצים שלמות,סוכר,סוכר וניל,שמן מיץ תפוזים כ-3 דקות אין צורך להקציף. 3. מוסיפים קוקוס,מערבבים קמח ואבקת אפייה,מוסיפים לבלילה ומערבבים עד שאין גושים והתערובת            אחידה. 4. משמנים תבנית מפזרים מעט קוקוס ומוזגים את הבלילה. 5. אופים ב-170 מעלות כ-45 דקות עד להזהבה. 6. לסירופ: מחממים מיץ תפוזים וסוכר עד להמסת הסוכר. מוזגים את סירופ התפוזים החם על העוגה 
מיד אחרי שמוציאים מהתנור,מצננים. 7. מפזרים אבקת סוכר או קוקוס מעל.


תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody