דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך אוגוסט 13, 2019

קציצות קינואה וירקות

קציצות קינואה עם ירקות מנה בריאה אפויה או מטוגנת לא תפסיקו לאכול...רוצו להכין!!!

מצרכים ל-15-20 קציצות תלוי בגודל: 1/2 כוס קינואה לבנה שטופה ומסוננת 1 כוס מים  1 כף שמן (לטיגון הבצל והירקות) 1/2 כפית מלח (תיבול לבישול הקינואה) 1 ביצה בגודל L 1 בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום כתוש 1 גזר מגורר בפומפייה דקה 1 קישוא בינוני מגורר בפומפייה דקה סחוט היטב חופן כוסברה קצוצה דק 1 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור גרוס שמן לטיגון הקציצות
אופן הכנה: 1. בישול של הקינואה: מוסיפים קינואה, ממליחים בחצי כפית מלח ומערבבים. מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות. מכבים את האש ומשאירים מכוסה במשך 10 דקות לפחות. מצננים מעט. 2. מחממים מחבת עם כף שמן,מוסיפים בצל קצוץ מטגנים תוך ערבוב כ-3 דקות. מוסיפים שום,גזר,קישוא וכוסברה ממליחים ומפלפלים מערבבים ומבשלים עוד חמש דקות. 3. מערבבים היטב קינואה מבושלת עם הירקות המבושלים,מוסיפים ביצה מערבבים היטב ויוצרים קציצות,מניחים במגש מעבירים למקפיא ל-15 דקות לפני טיגון. 4. 
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody