קרקרים כוסמין מלא


קרקרים ממכרים מקמח כוסמין מלא וקמח כוסמין לבן ללא סוכר שלא תפסיקו לנשנש!!!

מצרכים 
1 וחצי כוסות (210 גרם)קמח כוסמין מלא
1 כוס (140 גרם)קמח כוסמין לבן
כף שטוחה מלח דק
4 כפות (60 מ"ל) שמן זית
1/2 כוס (120 מ"ל) מים חמים

תוספות
3 כפות גרעיני חמנייה
3 כפות גרעיני דלעת
2 כפות שומשום מלא
2 כפות גרגרי צ'יה
2 כפות זרעי פשתן מושרים במים פושרים כ-10 דקות


אופן הכנה
מחממים את התנור ל-180 מעלות טורבו.
1. בקערה המיקסר עם וו לישה (אפשר ביד)מערבבים את הקמחים מלח ותוספות.
2. מוסיפים שמן ומים תוך ערבול עד לקבלת כדור בצק.
3. מחלקים את הבצק לשני חלקים,מרדדים כל כדור על גבי נייר אפייה לעובי 1/2 ס"מ.
4. מחליקים את הבצק לתבנית התנור,חותכים למעויינים ומעבירים לתנור שחומם מראש כ-20 דקות או עד שהקרקרים קשים.
5. מצננים ושוברים לקרקרים לפי החיתוך. שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.

***אפשר לוותר או להוסיף גרעינים עפ"י בחירתכם
***אם חסרים נוזלים יש להוסיף לפי הצורך

תגובות

רשומות פופולריות