סלט חרוש(בעג'יר)צבעוני וטעים



אישי ואהובי אחראי לחדש לנו בגזרת הסלטים,הוא קוצץ,מטבל ומשמח אותנו כל יום מחדש. הפעם הוא הוסיף את הירק הטעים חרוש-סוג של מלון שגודלו קטן. לרוב אוכלים אותו ללא הקליפה אך ניתן לאכול גם עם הקליפה. הסלט טעים ססגוני ומלא במרקמים פריכים. חשוב לתבל בסמוך להגשה.


מצרכים
2 צנוניות קלופות וחתוכות
חופן עירית או בצל ירוק
1 חרוש-ש לו טעם של מלפפון וזוקיני ביחד, הוא נראה כמו קישוא עגול ולמעשה הוא מלון צעיר
2 גזרים קלופים
2 גבעולי בצל ירוק
1/2 פלפל צ'ילי אדום
חופן כוסברה
3 עלי נענע

לרוטב
מיץ מלימון שלם
2 כפות שמן זית
1 כף שמן שומשום
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
1. חותכים את הירקות למקלונים דקיקים (הכי קל לעשות זאת באמצעות קולפן ז'וליאנים או מעבד מזון). שמים בקערה.
2. קוצצים את הנענע, הבצל הירוק ומוסיפים לקערה (שומרים מעט בצד, לקישוט). פורסים דק את פלפל הצ'ילי ומוסיפים גם אותו לקערה.
3. שמים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים ומנערים היטב. יוצקים על הסלט ומגישים.


תגובות

רשומות פופולריות