עוגות גבינה אישיות

עוגות גבינה אפויות רכות עם קצפת ופירות יער. בתחתית ביסקוויטים מצופים בחמאה מומסת. את הבלילה מכינים עם גבינת שמנת ושמנת חמוצה המרקם בסוף נימוח וטעים.

מצרכים ל-24 יחידות
לתחתית ביסקוויטים:
15 ביסקוויטים פתי בר
75 גרם חמאה
מצרכים לעוגה:
1 גבינת שמנת טבעית של נפוליאון 16%- 220 גר' (מרוככת) להוציא רבע שעה לפני השימוש
1 כוס סוכר – (200 גרם)
3 כפות קמח רגיל
4 ביצים בגודל L
2 סוכר וניל
1/2 קופסה שמנת חמוצה 9% (100 מ"ל)
1/2 מיכל שמנת מתוקה 38% (120 מ"ל)
מנג'טים מנייר בקוטר 5 ס"מ- 24 יחידות ותבנית קאפקייקס
לקישוט:
1 שמנת מתוקה
3 כפות אינסטנט וניל צרפתי
1/4 כוס חלב
פירות יער
אופן הכנת התחתית:
1 .לחמם תנור ל-170 מעלות ולהכין תבנית עם 24 מנג'טים מנייר.
2 .לערבב בקערה את פירורי הביסקוויטים, להוסיף את החמאה המומסת
לערבב היטב עד לקבלת תערובת לחה.
3 .לחלק את תערובת הפירורים בין 24 תבניות הנייר, לשטח אותה עם כפית או כוס קטנה להדק מעט להכניס לתנור אפייה למשך 5 דקות אפייה.
אופן הכנת העוגת גבינה:
1 .בקערת המיקסר, מערבבים סוכר עם 3 כפות קמח.
2 .מוסיפים את גבינת השמנת מערבלים על מהירות נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה.
3 .מוסיפים למיקסר תוך ערבוב ביצה אחת בכל פעם עד שכולן יתמזגו עם התערובת. מוסיפים שמנת חמוצה, סוכר וניל ושמנת מתוקה מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 .מחלקים את תערובת הגבינה בין המנג'טים עם תחתיות הביסקוויטים ומכניסים לתנור למשך
20 דקות.
5 .מוציאים את העוגות ומצננים.
6. מערבלים את השמנת מתוקה,אינסטנט וחלב לקצב יציב,מכניסים לשקית זילוף עם צנתר ומזלפים מעל. מקשטים עם פרות יער מעבירים למקרר.

תגובות

רשומות פופולריות